Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Запрошуємо Вас на 2-й Legal Medical Forum

2-й Legal Medical Forum відбудеться 20 квітня 2018 рокуЗапрошуємо Вас на 2-й Legal Medical Forum – спеціалізований захід, присвячений юридичним питанням у сфері медицини, який відбудеться 20 квітня 2018 року.

 
Форум об’єднає власників та головних лікарів медичних закладів, для яких обізнаність у юридичних тонкощах роботи часто є необхідною складовою, представників юридичних відділів приватних та державних медичних закладів, а також адвокатів та юристів, які практикують у медичній сфері. 
 
На цьогорічному форумі обговорюватимемо яких змін очікувати приватним та державним лікувальним закладам після медичної реформи. Спілкуватимемося про поточні правові питання в роботі ЗОЗ та ділитимемося досвідом щодо механізмів захисту лікарів та медичних закладів в суді.
 
Серед спікерів, які вже підтвердили свою участь: 
 
Олена Бабич, адвокат, керівник Адвокатського бюро Олени Бабич
Антоніна Нижник, засновник та керівник юридичної компанії «Медконсалтинг», провідний фахівець в галузі медичного права, аудитор з сертифікації систем управління якістю за стандартом ISO серії 9001
Олена Хитрова, керівник практики медицина та фармація юридичної компанії ILF
Андрій Павлишин, адвокат юридично-консалтингової компанії «ДЕ-ЮРЕ»
Олена Римар, керівник юридичного відділу «Сінево Україна»
Юлія Дузь, адвокат Адвокатського бюро Олени Бабич
 
 
Програма та умови реєстрації на сайті http://medlegalforum.com.ua/

З питань участі та партнерства звертайтеся за тел.: (044) 223 06 50 або надсилайте свій запит з пропозицією на e-mail info@medlegalforum.com.ua 
 
Legal Medical Forum є чудовою можливістю для розширення кола знайомств, отримання нових практичних знань в сфері медичного права для уникнення ризикованих ситуацій, з якими вже стикнулися колеги, і готові поділитися з аудиторією власним досвідом. 

Будемо раді бачити Вас на заході!
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED