Перевозка больных
Медицинский портал Новости Мероприятия 19 березня відбудеться відкрите засідання підкомітету з питань контролю реалізації медичної реформи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я «Робота eHealth: стан і впровадження»

Медичне обладнання в ITMED

19 березня відбудеться відкрите засідання підкомітету з питань контролю реалізації медичної реформи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я «Робота eHealth: стан і впровадження»

19 березня 2018 року о 14.30 «Робота eHealth: стан і впровадження»19 березня 2018 року о 14.30 відбудеться відкрите засідання підкомітету з питань контролю реалізації медичної реформи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я на тему «Робота eHealth: стан і впровадження».

 
Мета заходу - надання фахових роз’яснень щодо стану та термінів впровадження електронної системи охорони здоров’я (відомої як eHealth) в Україні.  
 
З 1 квітня пацієнти матимуть змогу обирати лікаря та підписувати з ним декларацію. Однак проект Порядку функціонування електронної системи охорони здоров’я, розробка та прийняття якого передбачені Законом України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», досі не оприлюднено. 
 
Яким технічним вимогам повинна відповідати система eHealth? Хто є її розробником та офіційним адміністратором? Чи гарантує система надійний захист персональних даних? Які її функції? Чи отримала вона сертифікат Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації? Чи зможе пацієнт звернутися до лікаря у будь-якому медичному закладі країни і надати йому інформацію в режимі онлайн? Скільки коштів потрібно для впровадження eHealth? 
 
На ці та інші запитання члени підкомітету з питань контролю реалізації медичної реформи, народні депутати Ірина Сисоєнко, Сергій Березенко, Костянтин Яриніч, Оксана Корчинська, Олександр Біловол, Андрій Шипко шукатимуть відповіді разом із представниками Міністерства охорони здоров’я України. 
 
Модератор зустрічі – голова підкомітету з питань контролю реалізації медичної реформи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, народний депутат України Ірина Сисоєнко.
 
До участі у відкритому засіданні запрошуються керівники органів місцевого самоврядування, підрозділів з питань охорони здоров'я обласних та Київської міської державних адміністрацій, закладів охорони здоров’я комунальної форми власності з усіх регіонів України, представники ЗМІ.
 
Маєте питання щодо функціонування системи eHealth? Надсилайте їх на e-mail: info@sidep.org або Sysoienko.Iryna@rada.gov.ua.

Телефони для довідок:
+380(50) 385 36 38 (Тетяна);
+380(68) 057 43 91 (Марія).

Місце проведення: м. Київ, вул. М. Грушевського, 18/2, кімн. № 11, другий поверх

Акредитація здійснюється попередньо у прес-службі Верховної Ради України.
 
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED