Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

II Міжнародний Стоматологічний Форум (IDF). Лідери обирають курс розвитку та впровадження інновацій

З 11 по 13 квітня у Міжнародному виставковому центрі відбудеться головна подія для всіх стоматологів країни – II Міжнародний Стоматологічний Форум (IDF). 
Провідні вітчизняні та світові виробники представлять профільній аудиторії кращі досягнення стоматологічної індустрії.  Саме тут вперше презентують все найновіше і найцікавіше, що розроблялося протягом року на стоматологічному ринку: нове обладнання, матеріали, інструменти та технології.
 
Майданчик IDF обирають ключові компанії, виробники, керівники державних та приватних клінік, відомі фахівці, дистриб'ютори, імпортери та експортери ринку, представники оптової й роздрібної торгівлі, а також молоді спеціалісти галузі. Оскільки участь у Міжнародному Стоматологічному Форумі – це краща можливість заявити ринку про себе, презентувати свій продукт цільовій аудиторії, сформувати нові бізнес зв'язки і професійні знайомства, знайти цікаві пропозиції, залучити інвестиції та укласти вигідні контракти. Саме тому форум закріпив за собою репутацію місця зустрічі професіоналів ринку стоматологічних послуг в Україні. 
 
В рамках IDF понад 50 компаній-учасниць з України та інших держав продемонструють останні новинки ринку: зуботехнічне обладнання та устаткування для лабораторій, стоматологічні установки, дезінфекційні, стерилізуючі та гігієнічні засоби, ортодонтичні й композитні матеріали, системи та інструменти для дентальної імплантології, хірургічні інструменти, рентгенівське обладнання і матеріали, радіовізіографи,  відбиткові маси, цементи, системи для відбілювання зубів, матеріали одноразового вживання  та багато іншого, що цікавить профільну аудиторію. Свою участь вже підтвердили такі провідні компанії галузі, як:   Dental Depo, INSPE, Osstem Implant, Royal Integration, Аітас Плюс, Віола Медтехніка, Крістар-Трейд, Майстер-Дент, Мікротех Крістал, Прем’єр-Дентал, Технодент Проект,  ТС-Дентал, Укрмед Дентал та інші.
 
Експозиції заходу наглядно показують тенденції українського і світового стоматологічного ринку та виділяють найперспективніші напрямки для подальших інвестицій у галузь.
 
Завдяки науково-практичній програмі форуму за участю провідних світових експертів захід отримав міжнародне визнання – події, яку відвідають видатні науковці, професійні стоматологи, топ-менеджери відомих компаній виробників, а також представники МОЗ України та інших держав. 
 
Міжнародний стоматологічний форум слугує ефективною платформою для навчання, підвищення кваліфікації та обговорення важливих питань галузі. 
 
В рамках IDF Conference 2018 протягом всіх днів проведення заходу відбудуться численні науково-практичні конференції, семінари, лекції, та майстер класи на 15 спеціально облаштованих майданчиках для NON-stop івентів.
 
Організатори наймасштабнішої стоматологічної події країни – провідний виставковий оператор ДП "Прем'єр Експо" (ITE Group Plc) та Всеукраїнська Асоціація Імпортерів та Виробників Стоматологічної Продукції
 
За підтримки Міжнародної виставки «Охорона Здоров’я» Public Health
 
В минулому році Міжнародний Стоматологічний Форум перевищив очікування учасників та відвідувачів. Захід відвідали більше ніж 5000 фахівців стоматологічної індустрії, а загальна площа експозицій склала понад 3000 м².
 
У 2018 році нове партнерство організаторів та нове місце проведення стоматологічного форуму – обіцяє вивести захід на новий, якісний рівень!   
 
Стоматологічний Форум стане точкою відліку для провідних компаній, які зможуть продемонструвати свою продукцію і технології цільовій аудиторії, обмінятися досвідом та отримати нові бізнес контакти. 
 
Нас – обирають кращі!
Ласкаво просимо 11 - 13 квітня 2018!
__________________________________________________________________
Міжнародний виставковий центр (Україна, м. Київ, Броварський пр-т 15, павільйон №3)
 
Детальніше: https://dentalforum.com.ua
 
Контакти організаторів:
Керівник проекту –  Інна Задорожня
Телефон: +380 (44) 496 86 45 (ext. 234)
e-mail: i.zadorozhnya@pe.com.ua 
 
Акредитація представників ЗМІ: 
e-mail: A.Kazmirishin@pe.com.ua 
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED