Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

IX Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині - здоров'я нації»

організатори Форуму в 2018 році роблять особливий акцент на напрямок «Офтальмологія»25-27 квітня 2018 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться ключова подія у сфері охорони здоров'я України - IX Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині - здоров'я нації».

Форум - масштабний міжнародний діловий майданчик, який дає наочне уявлення про досягнення і тенденції розвитку світової і вітчизняної медицини і забезпечує результативну зустріч вчених, лікарів усіх спеціальностей, в тому числі офтальмологів і оптометристів, з інвесторами, виробниками, дистриб'юторами медичного та лабораторного обладнання, розробниками нових технологій, програмного продукту, інвентарю, товарів медичного призначення, фармацевтичної продукції. Форум включає в себе потужну науково-практичну програму і найбільші в Україні спеціалізовані виставки.
 
За вісім років роботи Форум відвідали понад 85 000 фахівців охорони здоров'я з усіх регіонів України та інших країн, відбулося понад 500 науково-практичних заходів, доповідачами на яких виступили понад 4 000 експертів охорони здоров'я.
 
Форум 2018 року по насиченості всіх експозицій на три дні стане головним майданчиком країни за різноманітністю презентацій інноваційних технологій для всіх галузей медицини. Фахівці побачать обладнання і техніку в дії, отримають консультації експертів, оцінять переваги і зможуть вибрати для себе кращі пропозиції.
 
Експозиційна частина Форуму розмістить більше 400 компаній-учасників - лідерів ринку охорони здоров'я України та зарубіжжя.

Організаторами Форуму є Національна академія наук України, Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Компанія LMT. Форум пройде за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, при офіційній підтримці Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України, Київської міської державної адміністрації, за сприяння медичних асоціацій, громадських об'єднань, вищих навчальних медичних закладів, соціальних фондів України і зарубіжжя.
Генеральний партнер Форуму: CANON.
Офіційний партнер: Medical School.
 
Оскільки на сьогоднішній день питання якості зору населення не тільки в нашій країні, але і в світі є дуже актуальним, а кількість хронічних очних захворювань і порушень зору серед громадян України щорічно зростає, особливо серед дітей, організатори Форуму в 2018 році роблять особливий акцент на напрямок «Офтальмологія».
 
В рамках експозиції Форуму буде представлено: новітнє оптометричне, офтальмологічне та інше оптичне оснащення; інноваційні оптичні контрольно-вимірювальні та випробувальні прилади; сучасні матеріали і обладнання для виготовлення лінз, оправ; медичне обладнання для діагностики проблем із зором; хірургічний інструментарій; фармацевтичні препарати для лікування очних хвороб, різні засоби по догляду за оптикою і очима тощо.
 
В рамках VII Міжнародного медичного конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров'я України» для головних лікарів, завідувачів офтальмологічними відділеннями, практикуючих офтальмологів державних і приватних медичних установ, завідувачів кафедрами вищих медичних закладів, сімейних лікарів, закупівельників аптечних мереж протягом трьох днів відбудеться ряд заходів, де будуть розглянуті практичні аспекти діагностики, лікування гострих і хронічних очних хвороб, їх профілактика у дорослих і дітей.
 

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ПРОГРАМА «ОФТАЛЬМОЛОГІЯ»:

25 квітня - Науково-практична конференція «Актуальні питання офтальмології».
Організатори: ДУ «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України », Товариство офтальмологів України, Компанія LMT.
26 квітня - Семінар «Правове регулювання офтальмологічної практики: взаємини з пацієнтом, вирішення конфліктних ситуацій».
Організатори: компанія «Медконсалтинг», компанія LMT.
27 квітня - конференція «Менеджмент аптечних мереж»,

Організатори: компанія «Стандарти Технології Розвиток», компанія LMT.
Конгрес внесено до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2018 році»
Учасники науково-практичної програми Конгресу по закінченню заходів отримають Сертифікати про підвищення кваліфікації.
 
Вхід на заходи вільний за умови попередньої реєстрації.

Чекаємо вас 25-27 квітня 2018 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» 
(Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, метро «Нивки»)
 
Додаткова інформація

З питань участі у виставці:
Тел.: +380 (44) 206-10-15
E-mail: ob@lmt.kiev.ua

З питань участі у Конгресі:
Тел.: +380 (44) 206-10-99, 206-10-18
E-mail: marketing@medforum.in.ua
 
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED