Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Підсумки роботи Х Міжнародної виставки LABComplEX

Підсумки роботи Х Міжнародної виставки LABComplEX17-19 жовтня 2017 року в столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» працювала Х Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнологія. HI-TECH. Вона позиціонувалася як головна подія у галузі лабораторної індустрії, на якій було представлено новітнє обладнання, технології, видаткові матеріали, спеціалізовані меблі. Крім того, учасники Виставки мали змогу ознайомитися з усім комплексом послуг з оснащення сучасної лабораторії.

ВиставкПідсумки роботи Х Міжнародної виставки LABComplEXа LABComplEXмала такі тематичні напрямки:
  • Лабораторні технології: оснащення лабораторій, обладнання, інструментарій, меблі, посуд, видаткові матеріали, автоматизація, спецодяг, засоби захисту та дезінфекції, мобільні лабораторії, програмне забезпечення.
  • Аналітика: контрольно-вимірювальні прилади та технології, діагностичне обладнання, ПО, аналіз інструментарію, контроль якості.
  • Біотехнології: біоаналіз, лабораторна техніка, біотехнологічне обладнання, промислові біотехнології, експрес-діагностика.
  • Лабораторна медицина: обладнання, техніка, допоміжне обладнання, посуд, меблі, реактиви, тест-системи, спецодяг, засоби індивідуального захисту, оснащення мобільних лабораторій, автоматизація медичних лабораторій, стандартизація та сертифікація медичних лабораторій.
Підсумки роботи Х Міжнародної виставки LABComplEXНауково-практична частина виставки мала дві складові:
  1. LABComplEX Program – актуальні науково-практичні та ділові заходи для спеціалістів лабораторного ринку.
  2. LABComplEX Innovation – зона відкритих презентацій новітнього обладнання, інноваційних розробок для лабораторій.
Загалом роботаПідсумки роботи Х Міжнародної виставки LABComplEX Х Міжнародної виставки LABComplEXбула направлена виключно на лабораторну сферу, вона була цікавою не лише для представників медичної галузі, а й для науковців, аграріїв, працівників фармацевтичної, харчової промисловості, криміналістики, стандартизації та метрології, ветеринарної медицини. Саме на таких заходах можна отримати інформацію про новітні розробки та досягнення, налагодити плідну співпрацю з провідними гравцями на ринку.

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо 


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED