Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Як особливі діти бургери готували

Як особливі діти бургери готували В неділю діти з аутизмом, що беруть участь в проекті Kids Autism Games, пройшли майстер-клас по приготуванню бургерів. Це друга подія в рамках проекту, коли діти займаються не спортом, а вчаться кулінарії.

Захід відбувся в рамках проекту «Handmadecharity», який реалізується єврейською платформою Juice.

Діти, що звикли до недільних тренувань на стадіоні Олімпійський, вже другу неділю поспіль збираються на майстер-класи, що допомагають їм освоїти методику приготування тієї чи іншої страви, а також поспілкуватися між собою.

Дуже важливим для особливих дітей є раціон харчування, а вони неохоче пробують щось нове. Інша справа, якщо цю страву вони зготують власноручно і ще й в оточенні своєї спортивної команди.

Крім того готування в ресторані відкриває для сімей з дітьми з аутизмом доступ до походу в заклад громадського харчування. 

В рамках події під керівництвом досвідчених кухарів 10 дітей з аутизмом під наглядом батьків та за участі журналістів спілкувалися, посміхалися, уважно слухали та готували бургери, а потім самі ж смакували їх, пригощаючи рідних. Також дітям провели екскурсію на кухню та майстер-клас на барі по приготуванню лимонадів.

Kids Autism Games – спортивний дитячий проект для дітей з аутизмом, але його учасники не тільки обожнюють спорт та бігають марафони на рівні з іншими, але й цікавляться кухнею. Його організатори вирішили скористатися періодом літніх канікул та дати змогу діткам відпочити, взявши участь у проекті `HandmadeCharity`. Саме тому зустріч команди Kids Autism Games відбулася в ресторані, де діти з аутизмом вчилися готувати і спілкуватися між собою. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED