Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

26-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я 2017»

26-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я 2017»З  3 по 5 жовтня 2017 року в Києві відбудеться 26-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я». Головне місце в експозиції 2017 займуть обладнання і медичні технології для профілактики, своєчасної діагностики захворювань та реабілітації пацієнтів.
Організатори – компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія), GIMA (Німеччина). Співорганізатор – Міністерство охорони здоров'я України.

Місце проведення – Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15, павільйон № 3.

Сучасне обладнання і технології для здоров'я

Щороку «Охорона здоров'я» збирає більше 350 провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Більше двох десятків років виставка допомагає розширити ринок та зміцнити партнерські зв'язки компаніям з Австрії, Білорусі, Німеччини, Греції, Індії, Іспанії, Італії, Китаю, Кореї, Литви, Латвії, Польщі, Туреччини, Чехії, Швейцарії.
 
Традиційні тематичні розділи виставки: Медична техніка та обладнання, Вироби медичного призначення, Фарма, ТехФарм, Реабілітація, Офтальмологія, Лабораторія, Екстрена медицина, Краса і здоров'я, Медичний туризм, Репродуктивна і перинатальна медицина, Digital med (телемедицина, цифрова радіологія, e-health).
 
Для зручності і ефективної роботи на виставці працює програма ProfMeeting – це сервіс для відвідувачів виставки, які займаються закупівлями медичної та фармацевтичної продукції. Скористатися сервісом можуть власники і керівники медичних установ, головні лікарі приватних і державних установ, фахівці, відповідальні за тендерні закупівлі.
 
Дебютанти 2017 року – «ІНМЕД Україна», «Квайссер Фарма Україна»,  «Лабораторія Лікаря Пирогова», «МедАсепт», «Медтехніка Орто», «Оспішес Україна», «Полтава Медобладнання», «РЕМЕД», та багато інших.
 
Серед постійних учасників виставки такі лідери вітчизняного ринку обладнання та технологій охорони здоров'я як: Toshiba Medical Systems (Нідерланди), Esaote (Італія), Medexim, «Профімед-Сервіс», «Медапаратура», «Медгарант», «Медіторг», «Гемопласт», «Айемес Україна», «Телеоптик». Вони представлять сучасне діагностичне обладнання, високоточну електроніку та механічні прилади для профілактичної, спортивної медицини, реабілітації та ортопедії, обладнання для лікарських кабінетів, лікувальних закладів, санаторіїв та водолікарень.

Науково-практична програма виставки

Науково-практична програма виставки традиційно насичена конференціями, семінарами, презентаціями та дискусіями на актуальні теми сучасної медицини.
В рамках виставки «Охорона здоров'я – 2017»  5 жовтня  відбудеться  спеціалізований захід для головних лікарів – ДЕНЬ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ–2017. Метою проведення буде визнання, відзначення роботи та досягнень видатних медичних керівників з усіх областей України.  Володарем Всеукраїнської відзнаки та звання  «Головний Лікар Року – 2016» став Романчук Володимир Романович, головний лікар обласного клінічного онкологічного диспансеру Івано-Франківської області.
 
DIGITAL MED – це майданчик інноваційних технологічних рішень. Організаторами виступлять Medblog -  професійно про медицину, Українська асоціація розвитку інформаційних технологій в медицині, а також Міжнародне товариство телемедицини та електронної охорони здоров'я (International Society for Telemedicine & e-Health – IsfTeH). DIGITAL MED об’єднає кращих національних і зарубіжних представників цифрових технологій в медицині: візуалізація, розвиток e-Health, персоналізована медицина та телемедицина. 

Програма заходу Medical Outsourcing Days присвячена аутсорсингу послуг для медичних компаній. Вона орієнтована на керівників, власників медичних установ, головних лікарів. Організатори: Студії охорони здоров'я та Prozorro.
 
В рамках виставки «Охорона здоров'я 2017» заплановано більше 30-ти науково–практичних заходів для різних  спеціальностей.
 

«Медичний туризм. Виставка & конференція. MTEC.Київ»

В2В проект «Медичний туризм. Виставка & конференція. MTEC.Kyiv» вже кілька років поспіль об'єднує професіоналів охорони здоров'я та експертів туріндустрії. Виставка проходить за підтримки Української асоціації медичного туризму та Асоціації лікарів медичного туризму. Серед учасників - іноземні клініки, реабілітаційні та оздоровчі центри, клініки пластичної хірургії, центри естетичної медицини, курорти з оздоровлення, український сектор оздоровчого та медичного туризму, оператори виїзного медичного туризму.
 
Вся інформація – на офіційному сайті виставки http://www.ua.publichealth.com.ua
 
Статистика виставки «Охорона здоров'я 2016» *
Загальна площа виставки – 5 500 кв. м
270 компанії-учасниці з 14 країн.
Відвідувачі – 8350 осіб.
 
     
ДП «Прем'єр Експо»
              Телефон: +380 (44) 496-86-45 (262, 273)
                                                                                         e-mail: ph@pe.com.ua
                                                                            cайт: www.publichealth.com.ua
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED