Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Healthcare Creativе Forum – 9 листопада в КВЦ «Парковий» відбудеться єдиний в Україні форум креативних healthcare комунікацій

Healthcare Creativе Forum – 9 листопада в КВЦ «Парковий» відбудеться єдиний в Україні форум креативних healthcare комунікацій. 9 листопада 2016 року в КВЦ «Парковий» відбудеться форум креативних healthcare-комунікацій – Healthcare Creativе Forum.

Організатор форуму, експерт healthcare-маркетингу, компанія MedInform, за підтримки Reklamaster, підготував вельми насичену програму. Вона охоплює питання використання останніх трендів в healthcare-комунікаціях, що дає вражаючі результати, впровадження інноваційних продуктів і послуг, а також застосування новітніх інструментів на практиці.

Одна з ключових тем – креативність в healthcare і вплив творчих підходів на ефективність проектів. Оскільки класичні комунікації на українському ринку не мають потрібного ефекту, ринок висуває все більш амбітні вимоги, а бюджети стають дедалі скромніші, ми пропонуємо альтернативний підхід – покажемо на форумі, як саме застосування креативу може покращити продажі. Досвідом у цій сфері з учасниками форуму ділитимуться представники провідних українських компаній – «Synevo» та «Astellas Pharma».

Артем Матвеев, Керівник відділу маркетинга в Астеллас Фарма, розповідає чому варто відвідати форум:


 
Тематикою секції «UA Experience» є інноваційний досвід розробки продуктів і послуг в Україні. Спеціальний гість секції – Ольга Баранець, керівник проекту «Мобільна Медсестра». Пані Ольга висвітлить можливості нових нестандартних площин для роботи із цільовою аудиторією фармацевтичних компаній.

SMM – вагомий маркетинговий інструмент, але як саме його адаптувати для брендів healthcare-категорії? Яна П'ятенко, healthcare SMM-спеціалист MedInform, наведе приклади SMM-кейсів та розповість, як оптимізувати бюджет і підвищити ефективність комунікації для фармацевтичних брендів.

Запрошуємо вас до палких дискусій, гарного креативу та можливості отримати максимум ідей для своїх майбутніх кампаній в healthcare-маркетингу!

Купуйте квитки зараз!

Вартість участі: 2000 грн.

З питань участі звертайтеся за телефоном:+38 066 306 14 14 або онлайн: http://hcf.com.ua/tickets

Організатор заходу: Reklamaster.com і MedInform Ukraine.

Інформаційні партнери: kmbs, MMR,  apteka.ua, pharma.net, Medpharmconnect, Pravotoday, karabass.ua, zdorov-info.com.ua.

Партнери Форуму: корпоративні подарунки bodo card, друкарня huss, сувенірна продукція Fullmotion.
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED