Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Зцілення нації – реальність!

Ще не став, але справжнім Святом стане цей День, стане коли настане Перемога, та ми здобудемо Незалежність справжню та «від Сяну до Дону», бо про це наша перша пісня – Гімн України. Коли ж вона, довгоочікувана Перемога? Що найгірше ми робимо, що вона так довго йде?

Найгірше ми робимо самі, нажаль. Коли кажемо: усе руське у піч, та хай вони свого язика до пекла притулять! Та хіба не Бог нам дав різні мови? Не отримали апостоли дар Духа Святого навчати народи Любові мовою тих самих народів?  

Коли хтось з поважних осіб свідчить, що нібито, коли на виборчих перегонах занесло його у Донбас та там йому «злі очі» у виборців примарились, чи не підморгує ця людина лукавому?
Якщо думка народжується, ніби то «кримські» не тої славної, або правої віри, а «донецькі» самі винні, то не теж саме, що «западенці» то є бандерівці та фашисти? Бо такі слова кажуть ті, хто не тільки не знається про постать та справи славетного Степана, а й прізвище слушно вимовить не вміє.

Напередодні Дня Незалежності луганчани з «Зорі» штовхали м’яча поміж шляхтичей з «Легії» на стадіоні Лобановського у Києві. Та на при кінці першого тайму як гупнуть поруч з трибунами гармати, аж серце у всього стадіону ойкнуло, то така репетиція параду. А на перших хвилинах другого луганчани м’яча у ворота й отримали. Та хіба винні ті «східні», що при залпах салюту не радість, а тваринний жах їх в обійми хапає? А кінчився матч не поразкою, а співом Гімну України і це є Перемога.

І зцілення нації – це реальність!

Найкраще ж ми вже теж навчилися вправно робить. Молитви наші до небес здіймаються за братів і побратимів, за тих хто у неволі та окупації, за тих, хто життя своє не пожалів за Незалежність.
Кожен вчиться добрі справи робити коли не бере гречку, а несе її до волонтерського намету, коли панчохи або ліки на передову шле, коли подушку переселенцю під голову підкладає та ще й роботу йму знайде, щоб той не жебракував.

Й молитвами й ділами кожен Перемогу та велику справу нашого Зцілення робить. Робіть же невтомно та від щирого серця, то і є наше святкування Дня незалежності!
Зі святом!!!


Андрій Каспаревич,
Медичний портал України Здоров-Інфо.
Фото: Олексiй Мiлокост

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED