Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

21-23 квітня 2015 року у Львові відбувся ХІ Львівський медичний Форум

21-23 квітня 2015 року у Львові відбувся ХІ Львівський медичний Форум21-23 квітня 2015 року у Львові відбувся ХІ Львівський медичний Форум: ХХІ Медична виставка «ГалМЕД: здоров’я та довголіття» та VI Спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок».

Метою Форуму було - представлення нових технологій, матеріалів, обладнання, інструментарію та фармацевтичних препаратів в галузі медицини та стоматології, демонстрація сучасних методик лікування, обмін досвідом між спеціалістами різних регіонів України та зарубіжжя.

Форум та виставка – це захід, куди з'їхалися науковці, спеціалісти в різних галузях медицини та стоматології, представники відомих фірм-виробників. Загалом на Форумі були представлені 5 країн світу: Ізраїль, Німеччина, Литва, Польща, Україна.
В рамках Форуму було проведено ряд науково-практичних конференцій, лекторіїв, майстер-класів та  практичних демонстрацій за участю провідних спеціалістів  та  відомих  фірм-виробників.

Відвідувачі мали нагоду відвідати:

 -21 квітня Науково-практичну конференцію«Проблемні питання педіатричної допомоги в практиці сімейного лікаря в умовах реформування охорони здоров’я».
- 21 квітня Семінар «Перспективи розвитку медичного туризму в ЗахіднійУкраїні. Інновації світової  медицини. Презентація міжнародних медичних центрів».
- 22 квітня - Науково-практичну конференцію«Моніторинг якості лабораторних досліджень».
- 22 квітня - Науково-практичну конференцію«Стандартизація роботи медичних  сестер закладів охорони здоров’я».
- 23 квітня - Науково-практичну конференцію«Профілактика лікування та реабілітація в практиці сімейного лікаря».                                
- 23 квітня Науково-практичну конференцію«Шляхи упровадження професійної автономії лікаря в Україні».
- 23 квітня Круглий стіл«Сучасний стан та тенденції розвитку цифрової стоматології в Україні».
 
Кожен учасник семінару та конференції отримав сертифікат.
 
 
В рамках Форуму було представлено багато новинок, які вперше були  презентовані на Форумі.
 
  • ТзОВ «Медгарант» (м. Київ)– представила найновітніші медичні технології та сучасне реабілітаційне, фізіотерапевтичне обладнання, обладнання для діагностики провідних світових виробників.
  • Компанія «Здраво» –ексклюзивний представник в Україні УЗД обладнання фірми MINDRAY.
  • «ФАРМАСКО»(м. Київ) –провідний постачальник засобів експрес-діагностики на український ринок, пропонує Вашій увазі нові продукти:
-       Тест на кальпротектин і лактоферин CITO TEST Calprotectin-Lactoferrin;
-       Тест на лямбліоз CITO TEST Giardia;
-       Тест на стрептокок А CITO TEST Strep A;
-       Тест на віруси гострих кишечник інфекцій CITO TEST ROTA ADENO ASTRO NORO;
-       Тест на норовірус CITO TEST Norovirus;
-       Аналітична система HemoCue WBC DIFF, яка дозволяє ефективно використовувати ресурси лабораторії при невеликих обсягах досліджень.
  • БОРЩАГІВСЬКИЙ ХІМІКО-ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ ЗАВОД(м. Київ) – виробник сучасних лікувальних препаратів.
  • Jadran - Galenski Laboratorij d.d., р. (Хорватія) – міжнародна фармацевтична компанія, яка розробляє та виготовляє лікарські засоби для терапії хвороб органів відчуттів.
  • Інтермедіка (м. Київ) –  глобальна компанія, що спеціалізується на оснащенні та обслуговуванні клініко-діагностичних лабораторій, відділень функціональної діагностики і ветеринарних кабінетів.
  • «Польфарма» (Польща) – найбільший польський виробник лікарських препаратів та активних фармацевтичних інгредієнтів.
  • Компанія RH (м. Чернівці) – представляє високоякісне медичне обладнання провідних світових брендів Toshiba, Siemens, Medison, Philips, General Electric та ін.
  • ТОВ «МЕДИЛАЙН»(м.Київ) – пропонувала  широкий вибір сучасного реабілітаційного, медичного, фізіотерапевтичного обладнання  провідних світових виробників.
  • Реабілітаційне обладнання вироблено з урахуванням останніх  досягнень у науці та медицині та володіє високою безпекою і надійністю для використання в :
- Відновлювальній  медицині;
- ЛФК;
- Дитячій реабілітації.
  • Компанія «МЕД ЕК СЕРВІС» (м. Київ) – комплексний підхід до діагностики та лікування проблем цукрового діабету. Досвід роботи – понад 15 років.
  • Торгова мережа «Медтехніка» (м. Львів) - обладнання «під ключ» кабінетів гінекології, сімейного лікаря, масажних, ультразвукової діагностики та інших ”.
  • «Homviora» (м. Київ) - німецька фірма розробник рецептур  комплексних гомеопатичних препаратів.
  • Фірма «Профімед» (м. Київ) – сучасне медичне обладнання виробників Європи та США.
  • Фірма «Медкомплекс»- новітні технології в дизенфекції.
  • Компанія «Ілтамед»- офіційний представник фірми THIENELDental(Німеччина)  представляє новітні  розхідні матеріали для дитячої стоматології.
  • «Берінгер Інгельхайм» - розробка та виробництвоінноваційних препаратів високої терапевтичної цінності для медицини і ветеринарії.
 
Хотілось би звернути увагу на захід, який вперше було проведено в рамках Форуму семінар по медичному туризму: «Перспективи розвитку медичного туризму а Західній Україні. Інновації світової медицини. Презентація міжнародних медичних центрів».
 
В Рамках семінару було представлено ряд курортів та діагностичних центрів Європи: «Кардіоліта» (Литва) – багатопрофільна клініка (від діагностики до найскладніших хірургічних операцій та післяопераційна реабілітація); «К’Ю МЕДІКАЛ» (Ізраїль) – міжнародний координаційний центр по організації діагностики та лікування в Ізраїлі; KopalniaSoli«Weliczka» - курорт (Польща) та Szpitalśw. Rafala(Польща), ряд спеціалізованих інституцій України та регіону.

Серед експозиції VI Спеціалізованої виставки «Стоматологічний ярмарок» відвідувачі змогли побачити: сучасне стоматологічне обладнання та інструментарій; витратні матеріали та лікувальні препарати; ознайомитись з послугами по оснащенню стоматологічних кабінетів і клінік та сервісного обслуговування стоматологічного обладнання.
 
Форум організовано ЗА ПІДТРИМКИ:
-Міністерства охорони здоров’я України
-Департаменту охорони здоров’я ЛОДА
 
ОРГАНІЗАТОРИ НАУКОВИХ ЗАХОДІВ:
-Українська Асоціація сімейної медицини.
-Асоціація медичних сестер України.
-Всеукраїнська асоціація клінічної хімії та лабораторної медицини.
-Львівський Національний медичний університет імені Данила Галицького.
-Асоціації сімейних лікарів Львівщини.
-Львівська обласна асоціація медичних сестер.
-Львівський міський дитячий алергологічний центр.
-Українське лікарське товариство у Львові.
-Львівський обласний центр здоров’я.
 
Львівський медичний форум внесений в реєстр медичних виставок та реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2015році.
 
Сподіваємось, що активна участь у роботі  Форуму дозволила  розширити межі партнерства, а також став вагомим підґрунтям у розвитку медицини та стоматології в Україні на новому та сучасному рівні.
 
Детальніша інформація на: http://www.galexpo.com.ua/uk/exhibition-2015/211.html
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED