Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

25 листопада – прес-конференція «Всесвітній чемпіонат з футболу серед лікарів World Medical Football Championship 2017 пройде в Україні»

Організатор: Українська футбольна асоціація медиків.

Місце проведення: Київ, НСК «Олімпійський», вул. Червоноармійська, 55, конференц-зал «Альтіус».

Коли: 25 листопада, початок об 11.00!

Партнери чемпіонату: Міністерство охорони здоров'я України, НСК «Олімпійський», Міністерство молоді та спорту України, Федерація футболу України, МЗС України, Професійна футбольна ліга України, міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я».

Цього літа, паралельно з футбольним чемпіонатом світу, в Бразилії відбувся також 20-й ювілейний чемпіонат світу з футболу серед медиків – XX World Medical Football Championship. Вітчизняна збірна лікарів представляла Україну серед 16 найсильніших команд світу.

Бразильський мундіаль завершився для української збірної достатньо успішно: наші лікарі здобули почесне шосте місце. Це вже друга перемога в світовій першості з результатом входження команди в коло лідерів. Збірна гідно та на рівних відстоювала честь України на полях Бразилії, здивувавши рівнем гри.

Головним здобутком чемпіонату-2014 для національної збірної медиків стало право провести World Medical Football Championship 2017 саме в Україні, на головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський».

Підготовка до свята футболу та медицини стартує вже наразі. Традиційно, подібні заходи мають широку спонсорську та державну підтримку. Оргкомітет  чемпіонату запрошує до співпраці потенційних спонсорів, рекламні агентства, ЗМІ.
Акредитація на прес-конференцію триває до 12.00 - 24 листопада по e-mail monishchenko@pe.com.ua  або за телефоном +38 066 331 91 79.

Довідка:

Українська футбольна асоціація медиків – громадська організація та найбільше професійне об'єднання лікарів-футболістів, що об'єднує більше 180 гравців. Метою Асоціації є сприяння спорту, вдосконалення та підтримка національних та міжнародних зв'язків серед медичних працівників, реалізація соціальних проектів і поліпшення обміну медичним досвідом з іншими вітчизняними та іноземними медичними організаціями та асоціаціями. Офіціальний сайт http://ufam.com.ua/.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED