Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

У ВЦ «Козак-Палац» відбудеться друга спеціалізована виставка «Здоров’я для всіх»

 виставка «Здоров’я для всіх»З 20 по 22 листопада 2014 року у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться друга спеціалізована виставка «Здоров’я для всіх». Захід обіцяє бути цікавим для всіх, хто з увагою ставиться до власного здоров’я.
 
Близько 30 українських компаній продемонструють діагностичне та лабораторне обладнання, медичний одяг та взуття, фармацевтичні препарати, засоби нетрадиційної та народної медицини, на виставці свою продукцію представлять виробники і постачальники натуральної лікувальної косметики, продуктів здорового харчування.

20 листопада Запорізький обласний кардіологічний диспансер запрошує спеціалістів на робоче засідання «Національна стратегія удосконалення кардіологічної та кардіохірургічної допомоги населенню України».

Протягом трьох днів роботи виставки триватимуть майстер-класи, демонстрації приладів для контролю та перевірки самопочуття, презентації продуктів здорового харчування, семінари.

Компанія «Інтернешнл Медікл Еквіпмент» представить автоматичні прилади для вимірювання тиску, термометри, крокоміри, масажери та інші прилади, що допомагають в профілактиці захворювань, контролюють важливі показники організму.

Серед учасників виставки – медико-діагностична компанія «ДІАСЕРВІС», що вже більше 10 років успішно працює в сфері надання медичних послуг населенню в багатьох регіонах України.

Відвідувачі «Здоров’я для всіх» зможуть отримати майстер-клас зі скандинавської ходи – популярного напрямку фізичної активності, що є простим і доступним методом оздоровлення і профілактики хвороб, запобігання шкідливих наслідків малорухомого способу життя, нервових перенапружень.

Виставка допоможе дізнатися про секрети оздоровлення та обрати свій власний шлях здорового життя.
 
Графік роботи виставки:
20, 21 листопада – з 10.00 до 18.00
22 листопада – з 10.00 до 15.00
 
Організатори проекту:
тел. +38 (061) 213-50-26
expo4@cci.zp.ua

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED