Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Президент України офіційно підтримує Міжнародний Медичний Форум «Інновації в медицині – здоров’я нації»

Зосереджуючи свою увагу на розвитку галузі охорони здоров’я, Президент України Петро Олексійович Порошенко офіційно підтримує проведення V Ювілейного Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині – здоров’я нації», який відбудеться 14-16 жовтня 2014 року у ВЦ «Київ Експо Плаза».

«Участь у заході закордонних і вітчизняних спеціалістів дасть змогу фахівцям охорони здоров’я підвищити свою професійну кваліфікацію, отримати сучасні знання і перейняти передовий досвід стосовно новітніх методів та засобів лікування. Переконаний, що результати Форуму будуть мати практичне втілення і сприятимуть зростанню рівня медичної допомоги», – підкреслив Президент.

Форум – масштабний комплексний захід інноваційного напрямку галузі охорони здоров'я України, який об’єднує науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції, створює міжнародну платформу для обміну досвідом та сприяє налагодженню ділових стосунків з потенційними партнерами.

V Ювілейний Міжнародний Медичний Форум відбудеться 14-16 жовтня 2014 р. у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, метро «Нивки».

З офіційною підтримкою Форуму можна ознайомитися тут.
 
Будемо раді бачити Вас та Ваших колег на визначній події галузі охорони здоров’я – МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ ФОРУМІ ТА КОНГРЕСІ.
 
З повагою,
Оргкомітет V Ювілейного Міжнародного Медичного Форуму
«Інновації в медицині – здоров’я нації»,
ІІІ Міжнародного Медичного Конгресу
«Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України»
 
Детальна інформація:
  Тел.: +380 (44) 526-92-89
  E-mail: congress@medforum.in.ua

www.medforum.in.ua
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED