Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Спеціальна програма «Ортопедія і травматологія»

У рамках VЮвілейного Міжнародного Медичного Форуму, який відбудеться 14-16 жовтня 2014 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», провідні фахівці з ортопедії і травматології проведуть фахові науково-практичні заходи.

Так, ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України» організовує відразу два круглих столи. Перший – круглий стіл «Ортопедичні аспекти діагностики та лікування трофічних порушень стопи при ураженнях периферичних нервів» буде присвячений актуальним проблемам діагностики та лікуванню захворювань верхніх та нижніх кінцівок людини. Модератором заходу виступить відомий ортопед-травматолог, д. мед. н., проф. Лябах А.П.

Дізнатися новітні досягнення в методиці лікування ортопедичних захворювань у дітей та підлітків можна буде відвідавши круглий стіл «Нові підході до ортопедичного лікування дітей та підлітків», який пройде під головуванням провідних вчених ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України» – д. мед. н., проф., Гука Ю.М. та к. мед. н. Касація М.С.

Крім того, ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М.І. Ситенка НАМН України» при підтримці Асоціації ортопедів-травматологів України організовує науково-практичний семінар «Сучасні методи діагностики та лікування хворих з патологією хребта в інституті ім. проф. М.І. Ситенка». Захід об’єднає понад 40 кваліфікованих вчених сфери, які виступлять перед колегами з експертними доповідями.
Нагадуємо, що участь у Форумі – безкоштовна, всі учасники науково-практичних заходів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

З науково-практичною програмою Міжнародного Медичного Форуму можна ознайомитися тут.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED