Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Спеціальна програма «Педіатрія, акушерство і гінекологія» на III Міжнародному медичному конгресі

Актуальні та проблемні питанняпрофілактики та діагностики лікування дітей та підлітків, важливі аспекти акушерської та гінекологічної практик будуть розглянуті у ході спеціальної програми «Педіатрія, акушерство і гінекологія» III Міжнародного медичного конгресу. Конгрес пройде у рамках V Ювілейного Міжнародного медичного форуму 14-16 жовтня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза».

Концептуальні підходи в розумінні репродуктивного здоров’я молоді стануть предметом уваги круглого столу «Стан здоров’я дітей та підлітків в формуванні репродуктивного потенціалу країни». Організатором заходу виступить ДУ «Інститут педіатрії акушерства та гінекології НАМН України». Серед координаторів проекту – член-кор. НАМН України, проф. Татарчук Т.Ф., проф. Шкіряк-Нижник З.А., проф. Неділько В.П.

Спеціалісти акушери-гінекологи зможуть відвідати науково-практичну конференцію «Вагітність і пологи високого ризику», яку організовує кафедра акушерства і гінекології  № 2 Національного медичного університету О.О. Богомольця, завідуючої якої є проф., д. мед. н. Гнатко О.П.

Проблематика зайвої  ваги у дітей, її методика попередження та лікування об’єднає провідних вчених за круглим столом «Ожиріння у дітей: сучасні технології лікування та профілактики», який проведе  ДУ «Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків НАМН України». З доповіддю «Фактори ризику ускладнення перебігу ожиріння у дітей та підлітків» виступить д. мед.  н. Будрейко О.А.

На довершення всього, Навчальним центром ендоскопічної  хірургії  «ЕНДОФОРС» будуть проведенні  унікальні  майстер-класи у рамках Школи ендоскопічної хірургії «Гінекологія: лапароскопія і гістероскопія». Отриманні знання і набуті навички під час заходу знайдуть практичне застосування у професійній діяльності відвідувачів.

Нагадуємо, що всі учасники науково-практичних заходів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації . Участь у Форумі – безкоштовна.

З науково-практичною програмою Міжнародного Медичного Форуму можна ознайомитися тут.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED