Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Медицина по-новому: пацієнт може перевірити через мобільний додаток, чи всі ліки йому видали

Мобільний додаток "Ліки Контроль": новий модульДо безкоштовного мобільного додатка «Ліки Контроль» додали новий модуль. Він дає можливість пацієнтам перевірити, чи є назначені лікарем засоби в Національному переліку лікарських препаратів.

Презентація нового модуля додатка супроводжувалась коментарями заступника міністра охорони здоров’я Романа Ілика. Він сказав, що тепер кожен пацієнт має право перевірити самостійно, які ліки йому гарантуються державою. Повний обсяг ліків повинен бути виданий пацієнту на увесь курс лікування в стаціонарі.

Додаток допоможе значно зекономити час на підборі препаратів та аналогів. З його допомогою можна навіть подивитись інструкцію того чи іншого препарату. А також виключити з варіантів препарат, в складі якого є алергени.

Можливість підібрати та узгодити ліки є навіть під час безпосереднього візиту до лікаря. Один із критеріїв підбору препарату – країна-виробник. Ви зможете вибрати ту компанію, якій вже довіряєте.

В додатку можна подивитись іншу актуальну інформацію. Зокрема, чи вибраний препарат має реєстрацію в Україні. А також чи є його заборонені серії, якщо так – є можливість подивитись копії документів про заборону.

Автори розробки впевнені в актуальній інформації, що знаходиться в додатку. Вони стверджують, що дані в ньому оновлюються два рази на добу.

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED