Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Розпочалась масштабна конференція присвячена ендокринним захворюванням

Всеукраїнська конференція ендокринологів у ЛьвовіМедики з усієї України приїхали до Львова, щоб взяти участь в науково-практичній конференції з міжнародною участю «Проблемні питання діагностики та лікування ендокринних захворювань». Конференція продовжить свою роботу до 2 червня.

Захід присвячений двом визначним датам:
  • 40-річчю кафедри ендокринології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького;
  • 70-річчю Обласного ендокринологічного центру міста Львова.
В перший день роботи конференції відбулось урочисте відкриття. На ньому виступив академік, президент Української асоціації ендокринологів Микола Тронько та ін.

На відкритті також був присутній Андрій Москаленко, заступник мера Львова. Він зазначив, що круглі дати означають великий успіх, який мають заклади. Це великі здобутки, які неможливі без рутинної роботи, яка сумлінно виконується кожного дня. Андрій Москаленко подякував всім учасникам конференції та побажав привносити своєю роботою не тільки здоров’я, а й світло.

Головним проблемним питанням на конференції виступає цукровий діабет, та ускладнення, які виникають при перебігу хвороби. Обговорюються також проблеми ендокринології, яка стосується гінекологічних захворювань та вагітності. Учасники приділяють увагу щитоподібній залозі та проблемам діагностики та лікування хвороб, що з нею пов’язані. Не обходять увагою онкологічні захворювання в ендокринологічній сфері. А також ускладнення ендокринопатій, які проявляються неврологічними та кардіологічними проблемами.

Учасники конференції – не лише українці, а й представники європейських країн. Насичена програма складається з доповідей різних фахівців. Поділяться своїми думками та досвідом такі спеціалісти:акушери-гінекологи, офтальмологи, ендокринні хірурги, діабетологи, провідні ендокринологи. Програма також включає майстер-класи та пленарні засідання, в яких беруть участь фахівці різних спеціальностей.

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED