Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Потепління в Україні прийде разом з магнітними бурями: як покращити самопочуття?

Магнітні бурі в кінці березняМагнітні бурі чекають українців з 28 по 31 березня. В інституті геофізики повідомляють, що очікуються магнітні бурі різних потужностей.

28 та 31 березня будуть легкі збурення. Натомість 29 і 30 березня українці відчують повноцінні магнітні бурі. Тільки в ці чотири дні очікується активність сонця.



Найпоширеніші відчуття у метеозалежних людей при магнітних бурях: головний біль, безпричинна дратівливість і слабкість. Щоб мінімізувати їх вплив, можна використовувати спеціальні препарати від метеозалежності. В основі таких ліків – корінь куркуми, солодки, меліси, імбиру, м’ята та зелений чай. Тому для більшості людей вони абсолютно не шкідливі.

Вплив спеціальних ліків проти метеозалежності заснований на приведення тиску в норму та розрідженні крові. Тому вони надають заспокійливий та знеболювальний ефект.

Також рекомендується намагатись уникати будь-яких стресів та навантажень. Якщо є така можливість, проводьте більше часу на свіжому повітрі. Вирішення важливих питань та прийняття рішень потрібно перенести на більш сприятливий час.

З допомогою обмежень в їжі також можна мінімізувати вплив магнітної бурі. Виключіть з раціону важку їжу та алкоголь, натомість вживайте вітаміни, фрукти та овочі. 

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED