Перевозка больных

Клініка репродукції людини “Альтернатива”

Клініка репродукції людини “Альтернатива”
  • Телефон
    +38 (032) 232-77-83
  • Мобильный телефон
    +38 (063) 230-18-72
    +38 (066) 456-16-08
  • Категория
  • Лечебный профиль
    Акушерство
    Гинекология
    Лечение бесплодия
  • Лицензия
    Моз України АЕ №459323 від 7 серпня 2014 року
  • Город (Область)
    Львов
    Львовская область
  • Адрес
    79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, буд.73
  • Главный врач
    Сегедій Лідія Ігорівна
  • Руководитель
    Палига Ігор Євгенович
  • Время работы
    Пн-Пт 9:00 - 18:00
    Сб 9:00 - 13:00
    Нд вихідний
  • Дата основания
    2008
  • Кол-во просмотров
    7540
  • Поделиться ссылкой
     
 
Послуга *
Ім'я *
Стать
Контактний телефон *
Электронна адреса
Причина звернення
Введіть символи з картинки Введіть символи з картинки   Обновити
 

ПРО НАС
Палига Ігор Євгенович«АЛЬТЕРНАТИВА» - клініка репродуктивної медицини, яка допомагає людям з 2009 року. Провідні спеціалісти клініки мають більш тривалий досвід в цій сфері – 15 років. 

Палига Ігор Євгенович, завідувач клініки – один з лідерів, котрі почали займатись проблемою та лікуванням різних видів безпліддя на Західній Україні. 

Клініка «Альтернатива» вирізняється серед інших своєю особливою атмосферою домашнього затишку. Вона функціонує, поєднуючи два принципи: кращі традиції медицини та передові досягнення науки. Завдяки такому підходу до роботи успішність лікування безпліддя досягає 86%. 

Переваги клініки репродукції «Альтернатива»:

- відмінна якість послуг, що забезпечує вищий, ніж в європейських клініках, результат лікування;
- об’єктивні ціни; - після першого ЗІВ надається 10% знижка на наступні екстракорпоральні запліднення;
- фахівці клініки беруться за лікування дуже складних випадків безпліддя;
- супровід пацієнта від діагностичних досліджень до пологів. 

Клініка «Альтернатива»


Ми будуємо взаємини між клінікою та пацієнтом так, щоб останній завжди міг отримати швидкі та вичерпні відповіді на питання. Людина, яка звертається до нас, завжди може розраховувати на більше, ніж зазвичай очікує. Зважаючи на цей аспект, навряд знайдеться заклад, де б дружнє відношення до пацієнта було настільки розвинуте. 

ПОСЛУГИ

1. Допоміжні репродуктивні технології (ДРТ):
 

Допоміжні репродуктивні технології - Іntra Cytoplasmіc Sperm (ІКСІ, ІCSІ) – дослівно означає введення сперматозоїда в цитоплазму ооцита.  Ця процедура використовується, якщо у чоловіка діагностовано складну форму безпліддя. Зазвичай в таких випадках заплідна здатність сперми істотно знижена. При ІКСІ сперматозоїд знерухомлюють та вводять в цитоплазму яйцеклітини. Вже через 16-18 годин проводиться перевірка на факт зачаття. Якщо це відбулось, то з’являються клітинні ядра пронуклеуси.  Щоб провести ІКСІ, потрібно вибрати кращий сперматозоїд. Для цього використовують мікроскопічний аналіз, який дозволяє дослідити правильність будови сперматозоїда, враховуючи його тонку мікроскопічну структуру.
 
- Physiologic Intra Cytoplasmic Sperm Injection ПІКСІ (PICSI) – фізіологічний ІКСІ, відбір сперматозоїдів при цьому методі відбувається більш досконало.  Сперматозоїд вибирають, аналізуючи не лише правильність його будови. Застосовуючи молекулярний аналіз, фахівці оцінюють його здатність проникнути через оболонку яйцеклітини. Найкращий результат показують ті сперматозоїди, які мають певний ступінь зрілості. Цей показник можна підтвердити лабораторними аналізами, які націлені на визначення здатності сперматозоїда взаємодіяти з гіалуроновою кислотою. Якщо сперматозоїд в лабораторних умовах добре взаємодіє з гіалуроновою кислотою, він вважається зрілим. Саме такий матеріал використовують для запліднення. 

- Testicular Sperm Aspiration ТЕСА (ТЕSA) – метод, який передбачає добування (або аспірацію) сперміїв з тканини яєчка. Цей спосіб дозволяє обійти проблему порушення вироблення та дозрівання сперматозоїдів.  Добування сперміїв проводять в той же день, що й забір ооцитів та пункцію фолікулів у жінки. Отримання сперміїв необхідне, якщо наявна обструктивна азоспермія та первинна тестикулярна недостатність. 

- ЗІВ, IVF - In-Vitro Fertilization, ЕКЗ, запліднення In-vitro – це так званий метод екстракорпорального запліднення. Наразі він вважається найефективнішим методом, який дозволяє побороти безпліддя. Суть процедури: жіночу яйцеклітину та чоловічий сперматозоїд використовують поза межами тіла, запліднення відбувається «в пробірці». Після запліднення ведеться спостереження за розвитком ембріону в лабораторних умовах. І тільки після цього ембріон переносять в утробу жінки.  Запліднення In-vitro може використовуватись практично у всіх випадках безпліддя. Виключення – анатомічно змінена форма матки. Всі процедури проходять амбулаторно, але для успішності пацієнт повинен забезпечити два аспекти поведінки: пунктуальність та дисциплінованість. Програма ЗІВ передбачає планування заходів. Пацієнт повинен мати можливість приходити в клініку протягом двох-чотирьох тижнів 4-5 раз для стимуляції. Та у визначені дати прийти на процедуру пункції та пересадки ембріонів. 

- Внутрішньоматкова інсемінація (ВМІ). Це метод запліднення, який передбачає підготовку сперми та її введення в матку жінки. Далі все відбувається природним шляхом: сперматозоїди рухаються по маткових трубах, находять яйцеклітину та запліднюють її. 

2. Ультразвукова діагностика


Клініка «Альтернатива»Ультразвукову діагностику вагітності, за медичним протоколом, необхідно проводити планово 3 рази: 

1. на 11-13 тижні, перший триместр;
2. на 18-22 тижні, другий триместр;
3. на 30-32 тижні, третій триместр. 

Ультразвукова діагностика, яка проводиться до 7 тижнів, не входить в планові дослідження. Вказана кількість ультразвукової діагностики не підлягає суворому дотриманню, це необхідний мінімум. Додаткові УЗД можливі в залежності від перебігу вагітності та самопочуття жінки.

Еластографія – це нова технологія, яку використовують при ультразвуковій діагностиці. Це дослідження направлене на аналіз новоутворень. Воно дозволяє оцінити жорсткість або еластичність м’яких тканин та дослідити, злоякісний чи доброякісний процес розвивається. Це новий спосіб діагностики, але він активно набирає популярності серед фахівців. 

Еластографія наразі найчастіше використовується, якщо потрібно дослідити щитоподібну чи молочну залозу. У порівнянні з мамографією та ультразвуковим дослідження, еластографія має ключову перевагу – можливість не лише виявити утворення, а й визначити його природу. Особливо висока точність результатів проявляється при обстеженні молочних залоз, це дозволяє значно знизити кількість пункцій. 

Біофізичний профіль плода (БФПП) – обстеження, при якому досліджують функціональний стан плоду. Аналізуються такі показники:
- ознаки гострої гіпоксії, такі як рухова активність та дихальні рухи;
- ознаки хронічної гіпоксії, такі як ступінь зрілості плаценти та об’єм навколоплідних вод. 

Цей метод має суттєві переваги. Він проводиться в амбулаторних умовах. Для його проведення практично не існує протипоказань. З допомогою біофізичного профілю плода забезпечується висока чутливість та специфічність, дуже рідко виникають помилково позитивні результати. 

УЗД внутрішніх органів. Можливо обстежити з допомогою ультразвукового дослідження печінку, підшлункову залозу, жовчний міхур, нирки, селезінку, сечовий міхур та простату у чоловіків. 

УЗД молочних залоз. Ультразвукове дослідження молочних залоз проводиться з метою виявлення ущільнень та інших утворень в тканинах. 

УЗД жіночих статевих органів передбачає:
- Трансвагінальне обстеження. Таке обстеження проводиться через піхву, якщо необхідна точна візуалізація шийки матки, яєчників, маткових труб та позадуматкового простору. Воно дозволяє виявити навіть найдрібніші зміни в перерахованих органах. Використовується для діагностики тільки тих жінок, які живуть статевим життям.
- Трансабдомінальне обстеження. Це ультразвукове дослідження, яке проводиться через шкіру в надлобковій зоні. Об’єкт дослідження – жіночі статеві органи. Дослідження актуальне при діагностиці жінок та дівчат, які не живуть статевим життям. Можливе також як додаткове дослідження при використанні попереднього способу УЗД.
- Фолікулометрія. Це декілька трансвагінальних УЗД, які проводяться протягом місяця. Процедури проводять в різні дні менструального циклу. Вони необхідні для дослідження того, як проходить овуляція. Фолікулометрія проводиться при плануванні звичайної вагітності та перед процедурою внутрішньоматкової інсемінації. 

УЗД яєчок та придатків. З допомогою такого обстеження лікар має можливість детально вивчити стан яєчка, придатка, сім’яного канатика та органів калитки. Застосовується, якщо наявні запалення, утворення в яєчку або його придатку, судинні захворювання, травми калитки та вроджені аномалії. Ультразвукова діагностика калитки проводиться, коли пацієнт лежить на спині, болі при цьому пацієнт не відчуває. Перед обстеженням не потрібно проводити спеціальну підготовку. 

УЗД простати. Необхідне, щоб підтвердити або виключити патологію простати, а також дослідити причини порушень сечовиділення. Актуальне при діагностиці доброякісної гіперплазії простати (аденоми) та порушень еректильної функції.

3. Лабораторна діагностика
Клініка «Альтернатива»

Тільки якісна діагностика може забезпечити достеменні результати аналізів. Що, у свою чергу, призведе до з’ясування в найкоротші терміни правильного діагнозу. 

Тривалий час якісна лабораторна діагностика вважалась можливою лише в закордонних клініках. Але вже з 2012 року, коли наша лабораторія у Львові отримала успішну атестацію, пацієнти мають можливість робити якісні аналізи крові та інші необхідні дослідження, для проведення яких потрібна високоякісна лабораторія. 
   

4. Кріоконсервація


Клініка «Альтернатива»Кріоконсервація ооцитів (яйцеклітин) – це недавній прорив у медицині, який відкрив безліч нових можливостей для жінок та сімей. Кріоконсервація яйцеклітин суттєво складніша, ніж аналогічний процес з замороженням ембріонів. Перша складність: яйцеклітина має великі розміри та зовнішні водонепроникні шари. Це суттєво ускладнює проникнення кріопротекторів через плазматичну мембрану. 

Труднощі також викликає те, що генетична інформація дуже чутливо реагує на низькі температури. Неправильна процедура може призвести до порушень розходження хромосом при поділі яйцеклітини, це означає ризик виникнення генетичних патологій.  Але вчені з переліченими та іншими труднощами успішно впорались. І тепер з використанням кріозаморозки у світі народжуються тисячі здорових немовлят. 

Кріоконсервація ембріонів. Іноді виникають ситуації, коли після екстракорпорального запліднення залишаються повноцінні ембріони. В таких випадках клініка рекомендує піддати їх замороженню. Такий підхід може врятувати ситуацію, якщо пара захоче ще одну дитину, або з якихось причин попереднє запліднення не буде успішним. Для кріозаморозки використовується метод вітрифікації, ембріони зберігаються в рідкому азоті, при цьому витримується температура -196 градусів. 

Кріоконсервація сперми. Замороження свіжої сперми може бути необхідним, якщо передбачається лікування хіміотерапією або виконання небезпечних робіт тощо. Зберігається така сперма в рідкому азоті протягом не більше 10 років.

5. Гінекологія

Клініка «Альтернатива»Профілактичний огляд гінеколога. Систематичне відвідування лікаря цього спрямування необхідне кожній жінці. Він допомагає виявити захворювання різної тяжкості, які на перших стадіях розвитку часто не мають ніяких проявів. 

Офісна гістероскопія, яка також називається мінігістероскопією. Являє собою малоінвазивний метод сучасного дослідження. З його допомогою можливо дослідити порожнину матки та цервікального каналу, при цьому не викликати будь-якого дискомфорту та ризику ускладнень. Сучасний стан медицини дозволяє виконувати гістероскопію амбулаторно, при цьому навіть не потрібно оформлювати лікарняного листа. 

Відсутність болю та дискомфорту при мінігістероскопії викликана тим, що вона проводиться без розширення цервікального каналу шийки матки. Діаметр спеціального гістероскопа рекордно малий – він становить лише 3,1 мм. Якщо необхідно зробити біопсію ендометрію, то це стає можливим при проведенні офісної гістероскопії. Але для використання підходять лише інструменти малого діаметра. 

Для проведення даної діагностики необхідно вибрати слушний день менструального циклу, при цьому врахувати особливості діагнозу. Зазвичай вибирається дата між 7 і 10 днем циклу. Діагностика займає лише 5-15 хв., в залежності від конкретної клінічної ситуації. 

Під час процедури пацієнтка може в режимі реального часу побачити стан своєї матки. Вся одержана інформація зберігається на електронному носії, це дозволяє поставити діагноз з високою доказовістю. 

Діагностична гістероскопія – необхідна, щоб продіагностувати патологічні зміни в матці. Для цього оптичну систему вводять в шийку матки через піхву. Збільшення зображення, яке дозволяє зробити гістероскоп, дає можливість оцінити порожнину матки, її форму, структуру слизової оболонки. Лікар звертає увагу на стан кровоносних судин, колір та товщину слизової оболонки. З допомогою цього методу можна виявити міоми, нарости та поліпи, якщо вони знаходяться в порожнині матки або на її шийці. Також можна провести видалення наростів та поліпів, і взяти шматки утворень для подальшого аналізу. 

Біопсія шийки матки – передбачає взяття взірця тканини шийки матки. Він потрібен для проведення аналізу, який дозволяє виявити передраковий стан, рак шийки матки та інші захворювання і утворення. 

Кольпоскопія – широко використовуваний метод діагностики, до якого звертаються гінекологи на планових оглядах. Необхідний для того, щоб забезпечити профілактику та раннє попередження злоякісних пухлин шийки матки. З його допомогою не можна поставити точний діагноз. Але після проведення кольпоскопії лікар точно дізнається зону найбільшого враження та місце, де потрібно взяти біопсію. 

Лікування ерозії, дисплазії шийки матки. Зазвичай тільки планове відвідування гінеколога дозволяє виявити ерозію шийки матки. Іноді вона дає про себе знати коричневими чи червонуватими виділеннями спонтанно чи після статевого акту. Іноді біль під час статевого акту виступає симптомом ерозії шийки матки. Іноді вона буває викликана іншими захворюваннями, які проявляються різними симптомами. 

6. Урологія


Огляд уролога для чоловіків. Статистика репродуктологів вказує, що 50% випадків – це чоловічий чинник безпліддя. Щоб правильно спланувати лікування, потрібно пройти детальну та раціональну діагностику. До фахівців репродуктологів, ембріологів та ендокринологів має долучитись уролог-андролог. Співпраця вказаних лікарів повинна бути зосереджена на досягненні цілі народження здорової дитини, а не лише встановлення факту вагітності. Одна з основних проблем в тому, що погана якість сперми провокує не лише безпліддя, а й завмирання плоду на ранньому терміні вагітності. 

Огляд уролога для жінок. Він потрібен, коли є симптоми захворювань сечовивідної системи. Запалення сечового міхура, каналу, уретрит, хвороби нирок лікує уролог, а не гінеколог.
 

7. Онкологія та збереження фертильності


Огляд лікаря-онкогінеколога. Це фахівець, який пройшов спеціальне навчання щодо лікування, діагностики та профілактики пухлин, які виникають у жіночій статевій сфері. У клініці «Альтернатива» таку посаду займає доцент кафедри онкології та медрадіології ЛДМУ ім. Данила Галицького Володько Наталя Антонівна. Лікар займається злоякісними пухлинами піхви, шийки та тіла матки, яєчників та зовнішніх статевих органів. 

Збереження фертильності. Наразі питання онкофертильності стоїть дуже гостро. Дуже мало людей кріоконсервують свої яйцеклітини, сперматозоїди чи ембріони. Наразі просвітницька робота з цього питання ведеться союзами репрудоктологів та онкологів. Набагато простіше зберегти свій біологічний матеріал на випадок того, що після проходження лікування виникне бажання мати дитину. Якщо цього не зробити, то шанс зачати практично дорівнює нулю, єдиний вихід – донація. 

8. Супровід вагітності


Клініка «Альтернатива»Чи можлива вагітність без тривог? Звичайно, так! З командою клініки «Альтернатива», правильно направленими зусиллями та відповідальним підходом позитивний результат можливий!



ЛІКАРІ
Палига Ігор Євгенович
Палига Ігор Євгенович

Директор клініки.
 
Лікар акушер-гінеколог.
 
Лікар ультразвукової діагностики.

Лікар репродуктолог.
Закінчив Львівський державний медичний університет ім. Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа»
Працював на посаді лікаря УЗД в ПП "Медичний центр "Інтерсоно", а
з 2003 року до 2008 року завідувачем клінічного відділення центру. 
Член президії Української асоціації репродуктивної медицини. 
Автор та співавтор 25 друкованих робіт.
Доктор медичних наук.
Указом Президента України №257/2016 від 17 червня 2016 року
Пализі Ігорю Євгеновичу  присвоєно почесне звання "Заслужений лікар України"


Сегедій Лідія Ігорівна
Сегедій Лідія Ігорівна
 
Лікар акушер-гінеколог.

Репродуктолог.




 
Михайлишин Любов Олегівна
Михайлишин Любов Олегівна
 
Завідувач відділення репродуктології Клініки “Альтернатива”.
 
Лікар акушер - гінеколог.
 
Лікар ультразвукової діагностики.
 
 
Закінчила Львівський державний медичний університет ім. Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа»
Працює в репродуктології з 2004р. Попереднє місце праці Медичний центр “Інтерсоно”, Львівський національний медичний університет ім.Д.Галицького.
Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ), Європейської асоціації репродукції людини та ембріології (ESHRE), Асоціації акушер-гінекологів України.
Член Міжнародної федерації акушерства і гінекології (FIGO).
Автор 27 наукових робіт. 
Кандидат медичних наук.

 
Закінчила Львівський державний медичний університет ім. Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа»
Працює в репродуктології з 2002р.
Член ESHRE (Європейська асоціація репродукції людини та ембріології), ASRM (Американська асоціація репродуктивної медицини), наукового комітету УАРМ (Українська асоціація репродуктологів), УАУД (Українська асоціація ультразвукової діагностики), Асоціації акушер-гінекологів України. Представник України в національному комітеті Європейської асоціації репродуктивної медицини та ембріології.
Автор 2 патентів на корисну модель та 13 наукових публікацій у національних та закордонних виданнях.
Кандидат медичних наук.

 
Корчинська Іванна Іванівна
Корчинська Іванна Іванівна
 
Медичний директор

Лікар акушер-гінеколог.

Репродуктолог.


 
Пурпура Роксолана Йосипівна
Пурпура Роксолана Йосипівна

Лікар акушер-гінеколог 
вищої категорії.

Лікар з ультразвукової діагностики.


 
Закінчила Львівський державний медичний університет ім. Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа»
Стаж роботи в акушерстві та гінекології з 1996 р., в репродуктології з 2005р.
Автор 4 наукових робіт. 
Член Міжнародної федерації акушерства і гінекології (FIGO), Асоціації акушер-гінекологів України.
Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ). 
Спеціалізується на лікуванні безпліддя ендокринного ґенезу.

 
Закінчила Львівський державний медичний університет ім. Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа»
Стаж роботи в гінекології з 2002 року.
З 2009р. – лікування безпліддя методом ДРТ.
 Член Міжнародної федерації акушерства і гінекології (FIGO), Асоціації акушер-гінекологів України, Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ).





 
Володько Наталія Антонівна
 
Володько Наталія Антонівна
 
Онкогінеколог.
Професор кафедри онкології та медрадіології  ЛНМУ ім. Д. Галицького.
Лікар вищої категорії.
Президент асоціації кольпоскопії та цервікальної патології.
Віце-президент Української асоціації онко-гінекологів.
   




ЯК НАС ЗНАЙТИ
   
     
 
Послуга *
Ім'я *
Стать
Контактний телефон *
Электронна адреса
Причина звернення
Введіть символи з картинки Введіть символи з картинки   Обновити
 

Медичне обладнання в ITMED