Перевозка больных

Як обрати клініку для лікування онкологічних захворювань

Як обрати клініку для лікування онкологічних захворюваньПопри те, що вітчизняні лікарі докладають усіх можливих зусилль для лікування раку, онкологічні клініки Києва значно поступаються центрам лікування раку за кордоном.  Саме тому українські пацієнти вирішують отримати лікування в іноземних клініках. 

Обираючи клініку для лікування раку, пацієнтам онкологічних центрів Києва варто звернути увагу на такі фактори:
  1. Спеціалізація. Обирайте багатопрофільний госпіталь, де лікуванням раку займається ціла команда.
  2. Оснащеність. Надзвичайно важливо, щоб хірурги користувались найсучаснішими малотравматичними інструментами для видалення пухлин. Адже чим менша зона втручання, тим швидше пацієнт відновиться після процедури. Для променевої терапії в клініці повинні бути апарати останнього покоління, які впливають на новоутворення з міліметровою точністю та практично не шкодять здоровим тканинам.
  3. Досвід і кваліфікація лікарів клініки. Під час вибору необхідно обов’язково дізнатись відсоток успішно проведених лікарями операцій. Також однією з обов'язкових умов вибору клініки є наявність міжнародних сертифікатів, які підтверджують якість послуг, та міжнародного відділу, який опікуватиметься пацієнтами, які прибувають з інших країн.
Перед зверненням до клініки переконайтесь, що вам попередньо надали інформацію про вартість діагностики та лікування. У свою чергу, запитайте, чи безкоштовними є такі послуги, як зустріч в аеропорту, трансфер, проживання, послуги перекладача, аби уникнути проблем.

Щоправда, звертаючись в європейські клініки, українським пацієнтам доводиться дуже довго чекати, аби отримати лікування. Саме тому досить багато українців обирають турецькі центри, які надають професійне лікування за помірною ціною. 

Як обрати клініку для лікування онкологічних захворювань

 

Медичний центр Anadolu — найкращий вибір для лікування

Турецький онкологічний центр Anadolu надає послуги найвищої якості в галузі здоров’я та є партнером Школи медицини Університету Джона Хопкінса.
 
Більшість пацієнтів, які прибувають на лікування раку в Туреччині, обирають саме Anadolu, тому що:
  1. У онкологічній клініці працюють висококласні фахівці, які здобули освіту в закладах Європи та США.
  2. Заклад має всі необхідні акредитації та сертифікати, які підтверджують високі стандарти роботи.
  3. Можливе надання безкоштовної другої думки.
  4. Є іноземний відділ і персонал, який володіє українською, та допоможе пацієнтам, які прибувають з онкологічних клінік України.
  5. Ціни на лікування на 30-40% нижчі, ніж в інших європейських країнах. Додатково українські пацієнти отримують знижку в розмірі 15%.
 
Головний напрям Anadolu — лікування раку з використанням найсучасніших технологій (Cyber Knife, Varian Edge, Radixact).

Окрім цього, клініка має ряд інших спеціалізацій:
  • нейрохірургія та неврологія;
  • серцево-судинна хірургія;
  • трансплантація кісткового мозку;
  • жіноче здоров’я;
  • урологія;
  • діагностика та повний чекап.
Щоб забезпечити максимальний комфорт для пацієнтів, які прибувають в медичний центр Anadolu, клініка забезпечує безкоштовний трансфер з аеропорту, допомагає з пошуком та бронюванням готелю, а також надає перекладача, який супроводжуватиме пацієнтам протягом лікування. 
 
Медичний Центр «Анадолу» (Стамбул, Туреччина)
+90539 746 73 47
+90536 834 62 28
cis@anadolusaglik.org

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED